Thursday, 7 July 2011

Kekasih Rakus

Assalamualaikum

Rasenya da lama jugak aku x update blog ni..bersawang dah agaknye ni..
bukan ape, aku sebenarnye tgh kering idea akhir-akhir ni..huhu

Hari ni aku nak bukak topik pasal kekasih RAKUS (sila jgn otak kuning..haha)
sesuai ke ayat ni?haha


Bukan ape..kadang-kadang bile aku g dating ngn awex aku..selalu jugak aku perhatikan couple yg macam-macam pattern ni..


Aku mmg suke cuci mata bile keluar date..

kadang-kadang bile aku tgok ade couple ni punyela romantik..

kadang-kadang ade yg sempoi,

ade jugak yg pemalu, 

yg tak tahu malu jgn ckap..

mmg dah jd trend agaknya sekarang ni..
hihi ( padahal aku pon same je muka tak tau malu..haha)


Aku pernah tgok 1 couple ni, 
(sekadar berkongsi ape yg aku nampak)

yg si awex mmg cantik..ade ciri-ciri gadis melayu terakhir.. 
yg si lelakinya mmg macho..jeles aku bai.tp aku pelik..

?????????
kenapakah si lelakinye sungguh sopan santun..
sampaikan dgn kucing pon beliau takot..
geli mungkin..
aku tgok kucing tu rilex je xheran pon ngn mamat td..hehe


tp yg si awex td pulak dah terbalik sifatnye..
dia pulak nak jd HEROIN eh HERO..eh mane2 je la..

ade ke patut dia g sepak atau kata kasarnya TERAJANG kucing yg si laki td takutkan sgt tu..

PEH3...gengster awex ni 
(ckp dlm hati,xberani ckap kuat2,kang aku pulak kene sebijik..haha)

terkedu jap aku..dari lemah lembut teros tukar jd THE ROCK..

hebat sungguh minah ni..



sedih aku,, xjadi nak ngorat..(ceh mcm dpt je)
terus reject..haha.
aku dah lah pencinta kucing..nasib kucing tu xboleh bercakap..
kalau x mau kene tengking minah tu aku rase..

                                              
(kucing garang pak cik google)

alahai...sygnye muka da manis tp kenapakah perangaimu begitu sekali wahai cik adik..

xperlu la sampai menzalimi binatang..ish3..


aku rasa ramai lelaki cukup suke bile tgok awex yg lemah lambut, penyayang 
lg-lg dekat budak-budak..
biar kasar luaran tp hati msih ade sifat kewanitaan..


awex aku mmg kasar..tp setakat ni aku belum nampak dia sepak kucing,hehe
mungkin sbb dia pon pencinta kucing.. :)

awex / pakwe korang rakus x?? hehe..



TATA =)



No comments: