Tuesday, 20 December 2011

20-12-2011

Assalamualaikum

Sebenarnya PCB tertarik dengan tarikh hari ni  

20-12-2011.

cantik jugak kan.

kalau lah hari ni hari jumaat..
mesti dah ramai yang pilih tarikh ni untuk tarikh kahwin kan :)

Diam tak diam tak sangka dah nak masuk tahun baru 2012 rupanya.
cepat betul masa berlalu.


Alhamdulillah ada antara azam tahun 2011 ni dah berjaya PCB capai.

tapi tak bolehla share kat sini ye :)


Insyaallah yang belum berjaya dicapai untuk tahun 2011 ni akan di sambung untuk tahun depan 2012..


Banyak juga azam PCB untuk tahun 2012 nanti :)

Antaranya PCB nak kuruskan badan.. 

tapi tak de lah kurus sampai melidi.hehe

kurus kan tang perut je.. :)

Ada apa-apa tips tak yang berkesan yang korang tahu & pernah cuba.

Meh lah share ngn PCB..

Bukan ke sharing itu caring..
(haha mati la statement mcm ni)

Apa macam ??

PCB pernah try guna ape benda alah tu ek yg mujarab pati halia tu.
yang krim sapu kat perut.





tapi sekarang dah stop sebab dah habis haha.

 "

"
"

"

ni la yang PCB maksudkan tu  :)




PCB ingat nak try guna yang iklan dia ade gambar perempuan bentuk epal ke ape badan dia tu.

"
"

"

"

google je gbr ni :)

Ada sapa-sapa pernah try tak ?


Kalau tak dapat tu, PCB ingat nak try yang teh herba orang kampung

"
"

"

"
ha mcm ni lah teh nya



Banyak betul kan produk nak kurus sekarang..

tapi jangan tersilap beli & pilih sudah lah :)

nanti takut lain pulak yang jadi..


Harap-harap tahun 2012 nanti dapat lah PCB slimkan perut PCB ni :)


TATA =)

1 comment:

kakchik@ella said...

Hrp2 PCB berjaya slimkan perut itu